Vem är jag?

Hej!
Efter det senaste inlägget som var ett historiskt lågvattenmärke känns det som en befogad fråga att ställa. Det är alltid spännande att höra andras åsikter om en och särskilt när personerna som yttrat åsikterna inte vet om att jag vet vad de har sagt. Sanningen kommer liksom fram då även om deras omdöme går att ifrågasätta. Eller vad sägs om de två senaste som jag på omvägar fått reda på. Den första är att jag verkar vara en blyg och osäker person. Det andra omdömet är att jag skulle vara en dryg, överlägsen besserwisser, ingen vidare konsensus där inte. Vad ska man då säga om detta, ja att jag skulle vara blyg kan jag kanske hålla med om eller snarare försiktig. Vid varje möte med nya människor så är jag försiktig och vill känna av först vilken nivå man ska lägga sig på. Detta verkar lätt betraktas som osäkerhet vilket jag tycker är synd. Men visst det kanske är så, jag utstrålar osäkerhet, det är ju inte något jag själv kan svara på. Jag känner mig inte osäker men min blick kanske flackar nervöst fram och tillbaka utan att jag tänker på det. Det är då lätt att bli placerad i ett fack och detta fack är oerhört svårt att ta sig ur sen. Allt ska gå så snabbt, den sociala interaktionen är numera som en Idolaudition. Man har 30 sekunder på sig att visa vem man är och faller det inte i smaken på denna knappa tid så blir det ingen slutaudition i de fina salongerna. Jag passar inte in i detta, jag kan ta väldigt lång tid på mig att visa mitt rätta jag beroende på vem det är jag interagerar med.
 
Det andra omdömet då, dryg överlägsen besserwisser. Haha ja jag vet inte vad jag ska säga. Men för att göra skäl för omdömet kan jag säga att är man i samma rum som den personen så blir man per automatik överlägsen. Då menar jag inte att man beter sig överlägset utan att man ÄR överlägsen helt enkelt men det gäller de flesta. Hur som helst om jag hör uppenbara faktafel så är det klart att jag vill korrigera det. Jag är hyfsat allmänbildad och är allergisk mot uppenbara faktafel som personer med kraft hävdar är det rätta.
 
Efter mitt senaste inlägg så ser ni mig kanske som en pajas och det är väl en korrekt bild men inte enbart som en pajas hoppas jag. Det finns fler bottnar än så och det finns också en extremt seriös sida. Dock försöker jag se humor i det mesta och jag tycker det är det bästa som finns att få andra att skratta även om det innebär att göra sig själv till totalt åtlöje.
 
Lite seriösare den här gången och för att vara mig väldigt självutlämnande, brukar inte prata om mig själv speciellt ofta om jag inte tvingas till det.
 
Nu är det dags att ladda, imorgon smäller det! Premiär i innebandykorpen och jag representerar Hilton Blue Saints. Ska bli kul att se om de gamla poängkungstakterna sitter i men det är väl tveksamt. Spelade innebandy en gång i julas och det var första gången på över ett år och det var rostigt men har man det så har man det.
 
Over and out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0