Beach 2016

Hej!
Nu jävlar är det hårdkörning som gäller. Beach 2013 kommer inom en alltför snar framtid för att det ska vara realistiskt så här får vi jobba med längre målsättningar. Sen jag avslutade min guldkantade fotbollskarriär har min träning saknat kontinuitet. Under perioder har jag kört ganska mycket men så helt plötsligt har jag tappat glöden och gjort uppehåll i ett par veckor och när jag då kört igång igen så har jag fått börja om från början igen. Självdisciplin är inte min starka sida och har det kommit minsta vindpust har jag ojat mig och inte haft lust att ge mig ut och springa. Men nu har jag fan bestämt mig att hålla i och kämpa, känner jag mig själv rätt så är risken stor att jag kommer ompröva detta beslut om ett tag. Förra veckan fick jag i alla fall ihop fem träningspass av olika typ och det är nog det som är modellen för mig. Det var löpning på måndagen, motionscykelpass med intervaller på tisdagen innan jobbet, badminton på onsdagen, cirkelfyspass på fredagen och så innebandy i söndags. Mitt huvudfokus är fortfarande löpning men det har varit lite si och så med väglag och klimat det sista.
 
Badmintonen förresten, jag och Stefan bestämde oss för att köra en timme. Har inte spelat badminton sen skolan dvs säkert 13 år sen jag spelade sist. Jag förväntade mig en enkel match när jag hånfullt tittade på Stefans späda fysik men det är en man med minst en räv bakom örat. Min taktik var att smasha ut honom, jo tjenare. Jag sprang som en idiot fram och tillbaka medans han tillsynes bara stod still och förde mig fram och tillbaka, sida till sida. Jag slog för kung och fosterland men det var som han hade en magnet i sin racket och blev totalt utklassad. Var helt otröstlig efteråt och undrade vad fan som hände, då kröp det fram att det lömska lilla aset tävlade i badminton i sin ungdom. Dagen efter hade jag sån träningsvärk i högerarmen att jag knappt kunde lyfta den. Men riktigt kul var det så det får vi göra fler gånger, får byta taktik bara.
 
Även denna vecka är träningsglöden kvar, löpning igår och styrketräning idag. Målet är att köra 4 eller 5 pass i veckan. Målet sattes för några år sen att vara i topptrim när jag fyllde 30 men det sket sig å det grövsta då jag var i sämre form än någonsin och istället för tvättbräda var det tvättkorg på magen men när jag fyller 35 då jävlar ska jag vara ett fysfenomen (det där tror jag inte ens själv på). Ni behöver dock inte vara oroliga, ingen risk att det här kommer bli en nördig friskusblogg. Det finns redan ett överflöd av sådana så det kommer inte på fråga.
 
Over and out!

Morgonstund har guld i mun

Hej!
Veckorna bara flyger fram och man lever i ett ekorrhjul. Veckorna går så snabbt att man knappt hinner reflektera över vilken dag det är. Svårt att hålla reda på om det är tisdag eller torsdag. Det finns dock guldkorn i vardagen och för mig är det absolut lördag morgon. Inga krav, inga måsten att stiga upp. Är verkligen ingen morgonmänniska och kan ligga och dra mig länge länge. Jag har nu utarbetat en väl fungerande procedur som sker varje lördag. Ställer klockan på 9:30 ibland 9:00 och när jag vaknar vänder jag mig mödosamt till höger trycker på snooze, greppar snusdosen och lägger in en prilla Göteborgs Rapé, vänder mig tillbaka till ryggläge och tar ett fast grepp med vänsterhanden om klockspelet och sen är det bara att ligga där och dåsa. Inga problem i sikte bara ren och skär njutning. När jag sen stiger upp är det en simpel frukost för fokus ligger redan på viktigare saker än föda. Det är ju som sagt lördag och det betyder V75 en annan av veckans höjdpunkter i min simpla tillvaro. Det analyseras djupt och omvärlden upphör att existera. Det är bara jag och sju avdelningar med hästar som utgör omvärlden. Sen går det visserligen alltid åt helvete senare under dagen men vid inlämnandet av raden är man odödlig och har redan sett ut det sjustjärniga hotellet i Dubai som nästa resmål. De gånger man vinner är det emellertid en överraskning om det räcker till månadskortet på SL.
 
En inblick i mitt rock ´n roll leverne fick ni här. Dags att ladda, imorgon är det andra omgången av korpen och Hilton Blue Saints är på väg mot toppform.
 
Over and out!

Korpen flyger

Hej!
Det är dags att skriva ett nytt kapitel i min omfattande idrottskarriär. Det har varit premiär i korpen i innebandy. Jag trodde aldrig att jag skulle nedsänka mig att tävla på så låg nivå. Som den gamla poängkung jag är så var förväntningarna skyhöga från media och fans när jag annonserade min comeback. Vem minns inte matchen mot Stöpen i en svunnen tid när undertecknad stänkte 9 mål i en och samma match (en händelse jag gärna nämner). Har varit lite dåligt med innebandy de sista åren så en viss ringrost kunde anas men har man det så har man det. Jag representerar Hilton Blue Saints, kunde helt enkelt inte säga nej när de började vifta med sedelbuntarna.
 
Taggad som fan inför premiär

Vi spelar i tremannalag med målvakt och planen är relativt liten och matcherna är 25 min. Det gör spelet jävulst intensivt med väldigt mycket start stopp. Mjölksyran kommer obarmhärtigt och är man inne längre än 2 min är det läge för syrgas. Särskilt numera när man inte längre är van vid det, men det borde komma tillbaka rätt snabbt. Vi ställdes i första matchen mot Innebandyvärldsmästarna, ett namn de inte riktigt levde upp till. Redan i första bytet visade jag att de gamla målskyttstakterna sitter i när jag stänkte upp ett distansskott i nättaket. Vi vann sedan rätt enkelt med 9-4. I andra matchen blev det tuffare, de hade en kille i laget som måste spelat rätt högt för han gjorde lite som han ville. Vi låg som mest under med 8-3, då plockade jag åter fram målskyttet och satte tre raka bollar. Räckte tyvärr inte, vi torskade med 10-8 vet inte om jag gjorde 3 eller 4 mål i matchen. Sen kom naturligtvis träningsvärken som ett brev på posten och jag har varit gubbigt stel sen dess. Glansdagarna är dessvärre över. Varannan söndag kommer vi lira, kul som fan är det. Jag älskar verkligen att spela innebandy.
 
Hilton Blue Saints
 
Over and out!

Vem är jag?

Hej!
Efter det senaste inlägget som var ett historiskt lågvattenmärke känns det som en befogad fråga att ställa. Det är alltid spännande att höra andras åsikter om en och särskilt när personerna som yttrat åsikterna inte vet om att jag vet vad de har sagt. Sanningen kommer liksom fram då även om deras omdöme går att ifrågasätta. Eller vad sägs om de två senaste som jag på omvägar fått reda på. Den första är att jag verkar vara en blyg och osäker person. Det andra omdömet är att jag skulle vara en dryg, överlägsen besserwisser, ingen vidare konsensus där inte. Vad ska man då säga om detta, ja att jag skulle vara blyg kan jag kanske hålla med om eller snarare försiktig. Vid varje möte med nya människor så är jag försiktig och vill känna av först vilken nivå man ska lägga sig på. Detta verkar lätt betraktas som osäkerhet vilket jag tycker är synd. Men visst det kanske är så, jag utstrålar osäkerhet, det är ju inte något jag själv kan svara på. Jag känner mig inte osäker men min blick kanske flackar nervöst fram och tillbaka utan att jag tänker på det. Det är då lätt att bli placerad i ett fack och detta fack är oerhört svårt att ta sig ur sen. Allt ska gå så snabbt, den sociala interaktionen är numera som en Idolaudition. Man har 30 sekunder på sig att visa vem man är och faller det inte i smaken på denna knappa tid så blir det ingen slutaudition i de fina salongerna. Jag passar inte in i detta, jag kan ta väldigt lång tid på mig att visa mitt rätta jag beroende på vem det är jag interagerar med.
 
Det andra omdömet då, dryg överlägsen besserwisser. Haha ja jag vet inte vad jag ska säga. Men för att göra skäl för omdömet kan jag säga att är man i samma rum som den personen så blir man per automatik överlägsen. Då menar jag inte att man beter sig överlägset utan att man ÄR överlägsen helt enkelt men det gäller de flesta. Hur som helst om jag hör uppenbara faktafel så är det klart att jag vill korrigera det. Jag är hyfsat allmänbildad och är allergisk mot uppenbara faktafel som personer med kraft hävdar är det rätta.
 
Efter mitt senaste inlägg så ser ni mig kanske som en pajas och det är väl en korrekt bild men inte enbart som en pajas hoppas jag. Det finns fler bottnar än så och det finns också en extremt seriös sida. Dock försöker jag se humor i det mesta och jag tycker det är det bästa som finns att få andra att skratta även om det innebär att göra sig själv till totalt åtlöje.
 
Lite seriösare den här gången och för att vara mig väldigt självutlämnande, brukar inte prata om mig själv speciellt ofta om jag inte tvingas till det.
 
Nu är det dags att ladda, imorgon smäller det! Premiär i innebandykorpen och jag representerar Hilton Blue Saints. Ska bli kul att se om de gamla poängkungstakterna sitter i men det är väl tveksamt. Spelade innebandy en gång i julas och det var första gången på över ett år och det var rostigt men har man det så har man det.
 
Over and out!
 

Dagens Outfit

Hej!
Tänkte det var dags att presentera dagens outfit. Det är ju så att jag följer inga trender, jag skapar dem!
 
Idag har jag valt en lite ledigare stil, man vill ju liksom inte vara för mycket. Den läckra t-shirten är en gåva från Midnattsloppets huvudsponsor Nike. Den kan på sommaren med fördel matchas med ett par röda shorts. Jag gillar färgen helt enkelt, den syns men inte på ett alltför iögonfallande sätt. Byxorna kommer från Team Sportia och är fett sjukt sköna asså. Jag känner mig lös och ledig i dem och känner jag mig så blommar jag ut som människa och auran förstärks. Tycker de kan bäras både til fest och vardag och den tryckta urtvättade siffran 6 på de välsvarvade låren ger outfiten ytterligare en dimension. Lägg också märke till det djärva och medvetna valet att blotta en bit kalsong ovanför byxorna som enbart är ett sätt att väcka åtrå och djuriska lustar hos det motsatta könet, tihi!
Så har vi då hatten, ja vad kan jag säga, jag älskar accesoarer helt enkelt och den här är elegant och framhäver min runda huvudform. Vill man sen vara lite mer gangsta så tar man helt enkelt ett par coola glajor och kompletterar med.
 
 
 
 Hoppas ni har fått lite inspiration inför helgen.
 
Ha det så bra alla sötisar där ute!
 
Puss och kram

Återuppstånden från de döda

Hej!
Mina damer och herrar! Jag tycker det är dags att väcka liv i den här gamla bloggen igen. Världen har blivit så kall och fientlig så jag känner att jag åter behöver sprida kärlek och värme som är syftet med mina poetiska alster med inslag av viss verklighetsflykt.  Jag tror att senaste gången jag skrev var våren 2011 och jag var nyutexaminerad golfare. Det här är meningen att bara bli en återintroduktion av denna blogg för att jag sedan helt ska ta över cyberspace och bygga ett imperium. Det har ju runnit en del vatten under broarna sen senast men att dra en resumé vore meningslöst och du som läsare skulle somna halvvägs.
 
Jag är ju numera inte längre en naiv, sökande man på 20-någonting utan nu är jag en mogen, världsvan 30-åring med lätt grånande tinningar. Kommer detta att märkas i mina nya alster undrar säkert du nu? Förmodligen inte säger jag. Mitt barnsliga lättjefyllda sinne är oförändrat och genast talar jag emot mig själv när jag bara för två meningar sen ljög om att jag nu är mogen och världsvan. Förvanskande av sanningen är något jag kommer fortsätta med som tidigare. Hur skulle jag annars orka med mig själv om jag inte levde i förnekelse? Jag jobbar som alltid som så att jag utgår från en grundstory som är sann och sen kryddar jag och skruvar den för att plocka billiga komiska poänger, ofta på andras bekostnad. Så ni som rör er i min närhet, pass upp för jag tar inga fångar. Tanken är att jag även ska ha med lite seriösa inslag också. Märkte sist när jag höll på att skriva att jag hamnade i ett fack, det blev mycket upprepning och det var lite därför som jag ledsnade. Men nu är det ett nytt år och dags att ta upp det igen. Har saknat min lilla blogg, jag älskar att skriva och fantasi har jag så det räcker och blir över så jag hoppas verkligen att jag håller i den här gången.
 
Sådär då är jag alltså tillbaka och ni kan gå ut på gator och torg och fira.
 
Over and out!

RSS 2.0