Facebook

Hej!
Det sociala mediet Facebook är både en fantastisk och helt vidrig företeelse. Den är fantastisk på så sätt att numera slipper man prata med folk, man vet ändå allting som alla och det är ju skönt att slippa poänglösa samtal med någon man egentligen inte vill prata med, man vill bara vara uppdaterad med skvaller.

Vidrigheten är alla jävla poänglösa statusuppdateringar, jag vågar sticka ut hakan här och säga att allmänintresset för om någon kokar kaffe eller tvättar är något begränsad. Det roliga är att en status som "kokar kaffe" kan ge 15 kommentarer med helt meningslöst pladder. Vissa verkar vara väldigt sugna på uppmärksamhet när de lämnar ut precis allt hur de känner. Visserligen kan detta vara smaskigt att frossa i men oftast undrar jag vad fan de sysslar med. Man riktigt känner hur de söker sympati för missären de lever i med självömkeri.

Det är dock rätt roligt att glida runt och sprida sarkastista och ironiska kommentarer. De flesta som känner en vet att man skämtar men det är alltid någon som sväljer betet och då är den dagen räddad.

Inget ont som inte har något gott med sig.

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0