Välkommen till livet

Hej!
I lördags bevittnade när Gud fader allsmäktig välkomnade en ny familjemedlem nämligen Ellen Sofia Strängby. Det var en stämningsfull och vacker cermoni i Vistorps kyrka. Det började dock dramatiskt eftersom ingen kom in i kyrkan, det var helt enkelt fullt eftersom Davids ego är så abnormt så vi andra fick inte plats. Nu är hon införlivad i Guds heliga samfund och hon skötte sig med bravur. Lite jämmer när prästen baddade pannan men annars så gjorde hon som pappa, somnade. Farbror Johan lovar att ställa upp i vått och torrt för dig Ellen.

Kylan har verkligen tagit ett fast grepp om vårt avlånga land, ja hela Europa förresten. Det verkar bli en vit jul i år och det var ett tag sen. Snön gör landskapet förföriskt vackert, det lyser upp vardagen från det grådisiga mörker som gjort vår vardag så dyster hela hösten. Julkänslan är dock inte påfallande, har inte köpt en enda julklapp än så det börjar brinna i knutarna.

Idag så ska jag till Arbetsförmedlingen och skriva in mig igen. Det finns få saker som ger upphov till sådan känsla av hopplöshet som det. De ger en inte mycket hjälp det är då en sak som är säker.

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0