Bakis

Hej!

Idag är jag bakis som fan. Det blev en runda på kåren igår. Jag och mina klasskamrater Micke o Jeppe samlades hemma hos mig för lite samkväde och mjöd. Micke klagade högljutt över den i hans tycke allt förstora whiskeyn jag hällde upp, men han surplade i sig den med glödande aptit. Sen drog vi oss in till stan där vi skulle ha en "klassfest" på Puben Banken. Det var en fantastisk uppslutning och hela 6 personer behagade att dyka upp. Vi är runt 50 st i klassen.

Vi drog hem till mig igen sen och nu hade vi även följe av Elin och Kajsa från klassen. Det bjöds på sång och galna upptåg vilket det syns stora spår efter idag. På vägen till Kåren skulle Micke demonstrera sin styrka genom att bära Elin över ett dike och det slutade med att båda låg med näsan i diket.

Att vara på Kåren är ungefär som att se på Trandansen vid Hornborgasjön. Här ska männen hävda sig genom dans och att blåsa upp sina bukar för att på det sättet visa sig vara den lämpligaste partnern att para sig med. Alla vet ju att dans är ett lodrätt uttryck för ett vågrätt begär. Det hoppas och skuttas runt i dimman från alkoholen. Jag gör likadant men blir allt som oftast en perifer figur på dansgolvet. Man kan säga att jag är en Trana med en vinge.

Au revoir

Kommentarer
Postat av: Becca

Hahaha, roligt att höra vad ni i klassen hittar på för galenskaper. =)

2008-10-02 @ 19:32:54
URL: http://www.girlautonomous.blogspot.com
Postat av: Jocke

ordet samkväde är något som jag märkt att du gärna använder ;)men det är fint, så sluta inte med det!

2008-10-02 @ 23:24:16
URL: http://runandroxtothetop.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, en finfin resension av kåren! Kunde inte undgå att dra på mungiporna och ana en viss förundran över att det trots denna beskrivning dyker upp så många på detta dimmiga dansgolv! =)

2008-10-03 @ 13:33:40
URL: http://bingelon.blogg.se/
Postat av: Putte

hahaha... det här va en skön historia mobban..

2008-10-07 @ 21:49:43
Postat av: Henke penke

hahah.. Det låter som om att ni har det jäkligt roligt i skolan iaf :).. festerna e ju det viktigaste.. Men tänk dig mobban, igårkväll tackade henke nej till fest.. Även fall jag surplat i mig sådär 6 öl. Men VUXEN som jag är så gick jag hem o sov istället :).. Hoppas vi syns snart.. puss på dig.

2008-10-12 @ 09:14:02
URL: http://www.langley.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0