Göteborg till helgen, min vän David fyller 25

Hej!
Idag bär det av mot Sveriges framsida dvs Göteborg. Min gode vän David Strängby ska ha sin länge emotsedda 25-årsfest. David är en av mina absolut närmsta vänner och en kille man kan luta sig mot när det blåser snålt. Vår vänskap började när vi ungdomen samlade på hockeybilder. Sen den tiden har jorden snurrat åtskilliga varv runt solen och nu ska han alltså bli en stor pojk. Han har lyckats samla ihop hela vårat ursprungsgäng med några få undantag. Det var vi som var lite coolare än alla andra i tonåren. Även om vi i avundsjukans namn av de övriga töntarna i byn kallades för sportnördarna.

Det man fruktar inför morgondagen är att  födelsedagsbarnet inte ska få stå i centrum. Vi har ju våran ständige pajas Henric Wassberg i gänget och risken eller chansen om man ser det så är att han kommer ta över showen. Ska bli kul att träffa alla igen, vi har ju spridit ut oss lite i landet nu, från Kristianstad i söder tills Stockholm i norr. Ser även fram emot att få ta del av den berömda göteborgshumorn.

Här är ett exempel: Hur många tyskar bor det i Göteborg????  Gör-many.
Det är så dåligt så det nästan blir bra.

Ha en trevlig helg alla!

Kommentarer
Postat av: Sågen

Henkan kommer dra gbg skämt på löpande band. Vi andra dödliga får mer tid i rampljuset vid halv nio då henkan sommnat i duschen.



Peace

2008-11-28 @ 15:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0