Malmö

Hej!
Igår var det ett hejdundrande party i Malmö. Efter att ha pratat om det i stort sen vi började plugga i Kristianstad fick vi äntligen tummen ur röven och tog en sammankomst i Malmö. Tyvärr blev inte uppslutningen vad vi hoppats på men kvalité går före kvantitet. Så det blev jag, Peppe och Georg som körde en runda. Vi lagade gott käk och pratade om livets mening. Ju mer alkohol desto ytligare  och tramsigare ämnen. Det sista hade vi en lång diskussion om olika bajsincidenter. Kan ni tänka er  tre så bildade och intellektuella män sitta och prata om bajs?  Det är helt oförklarligt och det värsta var att det skrattades rått åt vissa prekära situationer som uppstått i samband med att tarmsystemet inte riktigt varit i fas med övriga kroppsfunktioner. Sen blev det mer party. Sång och dans, det var mycket latinska rörelser och utmanande höftrullningar. Sen drog vi ut på stan, hamnade på Debaser där det var liveband, ett riktigt skönt sådant också. Det var några slagna gossar som lullade hem i natten. Riktigt roligt var det men det har varit en seg dag idag. Det känns att man inte är 20 år längre.

        

Peppe visar sin charmiga sida. Georg likaså och Georg med en otroligt inlevelsefull dans som inte ens kameran hängde med i.

Nu börjar slutspurten med C-uppsatsen. Fan va skönt när det är över. Mentalt så har jag redan tagit examen känns det som.

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0