Fotboll=Konst

Hej!
Nu är det dags att sammanfatta helgen. Jag har gjort absolut ingenting och själen känns nu helad. De enda personer jag haft kontakt med i helgen är kassörskor i diverse affärer. Så nu är jag laddad för att socialisera mig i veckan. Det är opponering på vårat arbete på torsdag och det är något som ger upphov till olust och osäkerhet eftersom jag aldrig varit med om någon opponering förut.

Satt igårkväll och kollade på Barcelona-Almeria i spanska ligan. När fotboll spelas på det sättet som Barcelona gjorde igår så är det vacker och skön konst. Den tekniska briljansen och underbara passningsspel som visades upp var så vacker att jag nästan blev tårögd. och det stod 5-0 redan i halvtid. När man ser spelare som Xavi, Iniesta och Messi spela så undrar man om de är födda med en boll vid fötterna. De enda sättet att ta bollen för dem är att sparka ner dem. Det är imponerande att samtliga dessa tre spelare kommer från Barcelonas egen ungdomsakademi. Därifrån kommer även en spelare som Fabregas som är en ungefär likadan spelare som de tre nämda. Skulle vara intressant att se hur deras utbildning går till. Det skulle vara något för svenska fotbollsutbildare att titta på så kanske vi slipper se fler Petter Hanssons i framtiden.

Ja det var ett tämligen humorlöst inlägg idag och jag vet att mina fans där ute kräver det men idag så får ni nöja er med detta.

Over and out

Kommentarer
Postat av: okänd

Om "Johans tankar" bara skulle innehålla en massa humor så skulle de nog va ganska jobbigt o känna dig, för du skulle gå runt o småfnissa hela tiden, till synes helt utan anledning, vilket skulle bli ganska jobbigt i längden, så istället för å klaga på detta totalt humorlösa inlägg så får man väl tacka då, för dina lite mer insiktsfulla tankar...

Iniesta är för övrigt en otroligt överskattad spelare...

2008-10-26 @ 22:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0